INDRUKWEKKENDE UITVAART PETER R DE VRIES

Generic Xanax Bars Online Amsterdam – Donderdagochtend 22 juli werd om 11:00 in besloten kring afscheid genomen door de familie, dierbaren en mensen die Peter R de Vries persoonlijk kenden in het Amsterdamse Theater Carré. Enkele honderden genodigden waren aanwezig bij deze besloten uitvaartdienst. 

https://mandikaye.com/blog/qk0v4uq

https://www.completerehabsolutions.com/blog/p5faejpdut7 Even na 13:00 werd de witte kist door de hoofdingang van Theater Carré naar buiten gebracht. De witte kist is in een zilveren rouwauto getild door kistdragers Herman du-Bois, Rich van Hout, Ralph van Reijsen, Peter Schouten, Wilco Viets en broer Wouter de Vries.

https://www.psicologialaboral.net/2024/08/07/mz1fenump Duizenden mensen uit het hele land hebben gisteren al afscheid genomen van Peter R. de Vries in koninklijk theater Carré. 

https://polyploid.net/blog/?p=nbu0ajo

En ook vandaag blijkt weer: de bekende misdaadverslaggever heeft heel veel betekend voor veel mensen. https://www.clawscustomboxes.com/w701pwe Op 6 juli werd De Vries neergeschoten in het centrum van Amsterdam. De misdaadverslaggever overleed negen dagen later op 64-jarige leeftijd in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

https://blog.extraface.com/2024/08/07/hgxzga6

https://mandikaye.com/blog/dgup9c5 Buy Liquid Xanax Online foto’s koekmedia

https://solomedicalsupply.com/2024/08/07/qeyrhzpnov1